Sheetah logo

This is how
We roll

SHEETAH verovert het hart van de kwalitatieve staalzoeker met bijzonder veel flexibiliteit en verregaand maatwerk.

Professional op zoek naar profielplaten in alle mogelijke kleuren en maten? Architect op zoek naar een esthetische en duurzame blikvanger? We bijten ons vol enthousiasme in jouw vraag vast.

Krachtig

SHEETAH staat stevig op zijn poten.
Ons state-of-the-art machinepark produceert jaarlijks minstens 3.400.000 m2 profielplaten. We zetten met plezier onze tanden in een veelheid aan projecten en afzetmarkten.

Efficiënt

SHEETAH telt niet de omvangrijkste kudde op de markt, maar met onze 29 gepassioneerde en toegewijde mensen draaien we probleemloos een jaarlijkse omzet van 100 miljoen euro.
Lean and mean!

Wendbaar

In een oogwenk gaan wij op jouw doel af. Ask us anything.
Door onze overzichtelijke structuur en complete productie in eigen huis, richten we onze focus heel snel op wat jij nodig hebt.
Je vaste SHEETAH begeleider jaagt samen met jou het beste resultaat op zo kort mogelijke termijn na.

Esthetisch

Wij bieden naast de traditionele oplossingen ook innovatieve en aantrekkelijke alternatieven. Onze klikfelsdakplaat of klikfelsdak met zonnepanelen vormen een esthetisch alternatief voor een duurzame dakbedekking met oogstrelende uitstraling. Uniek in België!

Sheetah heeft
een NEUS voor

KWALITEIT VERNIEUWING DUURZAAMHEID

Met SOLAR SHEETAH hebben we een internationale primeur in eigen rangen. De lange levensduur in combinatie met de installatiesnelheid, de wendbaarheid én de architecturale uitstraling zorgen ervoor dat we de ecologische meerwaarde van staal ook in andere doelgroepen gepositioneerd krijgen. Zowel in België als in heel Europa. 

MATTHIAS DECAESSTECKER
Managing Director

Let's steel
The future!

Hoe haal je letterlijk extra energie uit een stalen dakconstructie op een duurzame en budgetvriendelijke manier? De effectiviteit én schoonheid van SOLAR SHEETAH stralen decennia lang op ons af.