Sheetah logo

ALWAYS ON TOP
OF THINGS

EEN TEAM VOL TOPPROFIELEN

Onze SHEETAH kudde bestaat enkel en alleen uit vakmensen met een hart voor staal.
We denken mee, zijn betrokken en combineren een innovatieve mindset met een passie voor technologie. De perfecte mix om doeltreffende oplossingen in sprintsnelheid te leveren.

VERTROUWEN OP HET HOOGSTE NIVEAU

SHEETAH gaat uit zijn dak om een vertrouwensvolle en lange relatie te kunnen opbouwen met alle klanten én leveranciers. Enkel op deze manier kunnen wij onze staalharde garanties waarmaken: ongeëvenaarde kwaliteit aan de laagste prijs én levering binnen de 14 werkdagen.

Een HART voor DE TOEKOMST

SHEETAH wil niet dat onze planeet met uitsterven wordt bedreigd. We houden bij al onze activiteiten rekening met het milieu en produceren ook onze eigen groene energie.
Wist je dat we als staalproducent streven naar een C02 neutrale uitstoot bij het productieproces én dat staal een van de meest duurzame bouwoplossingen biedt?

EEN NEUS VOOR VERNIEUWING

SHEETAH wordt wild van  innovatieve en esthetische oplossingen. Een bljivende honger naar vernieuwing, is de motor van onze gepatenteerde staalproducten die uniek zijn op de markt.

A passionate tEAM
BETWEEN THE SHEETS!

Sheetah heeft
oog voor

INNOVATIE ARCHITECTUUR DUURZAAMHEID

SHEETAH is in bloedvorm.
Staal wordt steeds meer beschouwd als hét ecologisch alternatief.
De nieuwste topmachinerie in combinatie met een dynamisch team vol toegewijde en goed opgeleide vakmensen, vormen een betrouwbare basis om op lange termijn een hoofdrol te vervullen op de concurrentiële internationale staalmarkt.

BERT HEYNDERICK
Managing Director

Onze aanpak
Een knap staaltje
vakmanschap